stolpskott skrev:Magnutz skrev:Idag: SuperBurger Classic DeLuxe - Guacamole (home made) - med mera. Damn good!
Vartenda gång jag läser dina inlägg på denna tråden blir jag sjukt hungrig.
Får hoppas alla viktväktarna bortser från dina inlägg, Magnutz.

Viktväktare göre sig icke besvär!
Det har varit ganska uruselt väder på sistone men det betyder definitivt inte att Webern stått kall.
Kyckling-innerlårfilé med färskpotatis i ugn! En favorit, helt klart!
Tina kycklingen (om du köpt fryst då...) och skär bort eventuellt "skräp" - du kan skölja av den också om du är feg. Sen i marinaden!
Gör egen marinad:
Olivolja
Soya
Paprikapulver
Cayenne
... vad du vill att det ska smaka egentligen. As usual!
Färskpotatis i ugn.
Potatis - så mycket som du behöver - snåla inte!
Sparris - färsk
Röd paprika
Chevre (getost)
Sätt ugnen på 225 grader. Se till att du plockar ut stora färskpotatisar redan i affären för de små är lite mesiga. Skär dem i klyftor (4/potatis) och
förkoka dem i 5 minuter. Lägg dem sen i långpanna (med bakplåtspapper under).
Skär av rotändarna på sparrisen för de är träiga! Ta bort ca 5 cm. Förkoka i 3-4 minuter! OBS! Den får inte bli för mjuk!!! Lägg på plåten!
Skär paprikan i bitar - vilken form och storlek får du bestämma själv! Lägg på plåten!
Skär/ryck chevren i bitar och strö över potatisen.
Står i ugnen i ca 25 minuter.
Grilla kycklingen när det återstår ca 10 minuter på potatis-plåten. Använd Weber!
Sallad: Plocka salladen (om du är 1337 nog att odla själv, annars tar du den ur krukan

) - körsbärstomater, avokado, what not. Gör en fräsch sallad.
En liten vinegrette till salladen?
Lite olivolja, balsamvinäger, salt/peppar och vitlök t ex. Voila!
Servera tillsammans med varmt bondbröd/annat gott bröd .
Dryck?
Gnarly Head (rött vin) och/eller ljus öl som du gillar.
Så.
