HA 22/23: Djurgårdens IF - Västerås 11/10

Här diskuterar vi Djurgården Hockeys matcher.
EspenK
Inlägg: 9044
Blev medlem: 2016-03-05
Medlem: Ja, vanlig medlem
Ort: Jönköping

HA 22/23: Djurgårdens IF - Västerås 11/10

Inlägg av EspenK »

Per-Allan skrev: 2023-10-11 23:49:44 Det är den totala inaveln som genomsyrar hela föreningen som drivit fina DIF hockey mot ättestupan.
Det räcker med att du spelade pojkhockey och att din far var ledare så är du sedan garanterad ett välbetalt arbete uran krav från styrelsen på leverans.

Föredetta ledare som denna kväll blev hyllade och mottagare av priset självklart sonen som också arbetar inom hockeystyrelsen.
Är DIF hockey en förlängning av familje Bernadotte där man föds in i styrelsen?

Rensning och då en rejäll rensning är det som behövs.
Allt från speaker, fystränare, sportchef, VD, valberedning, spelare och materialförvaltare.
Hovet ekade ödsligt i kväll bäva månde nästa säsong när vi dvs. DIF hockey fortfarande i bästa fall fall harvar i allsvenskan.
Dågårdens IF. Är så kära i vår egen historia att vi kommer tjata om 16 sm guld till graven. Sanningen är att vi ör närmre konkurs och div 2 än ett sm guld om vi ser 5-10 år framåt.

Jag har sagt det förr och säger det igen. Inavel dödar alla föreningar. Garpen,Ölvestad,Ragge, Holmqvist är bara exempel på folk som fått jobb mer pga av sitt namn än på meriter.
Spelarmässigt är Brodin tvärslut, han borde lägga av självmant. Var är spelaren som ALLTID gick rakt på mål. Som var pain in the ass för motståndarna och stod för tacklingar och fysiskt spel?
Rensfeldt likaså. Borde vara dominant och äga pucken men blir avklädd av spelare med halva hans storlek. Finns inget kvar av den spelare som lirade förstakedja i shl för ett par år sedan.

Liss mår piss? Finns ingen annan förklaring till att en av allsvenskans bästa målskyttar inte träffar mål i nuläget.

Backsidan är ett skämt. Samtliga spelar utan marginaler och beter sig som om räven kommit in i hönsgården.
STINGRAY71
Inlägg: 150
Blev medlem: 2021-02-21

HA 22/23: Djurgårdens IF - Västerås 11/10

Inlägg av STINGRAY71 »

Vi gjorde ledningen för Dif uppmärksamade på backsidans låga nivå för 2 säsonger sedan första gången och repeterade detsamma förra säsongen👋likaså inför denna..⁉️ juniorerna är där för att lära och utvecklas så det är vad det är..saknaden av "män" i back uppsättningen fortsätter ignoreras och nu ser vi resultatet..Ytterell övermogen och skade benägen t o m lite klumpig..Glad har skridskorna men omogen och klen i sitt försvars spel..saknar ödmjukhet och enkelt / safe spel..Karlsson's neråt sida är så mycket sämre än hans uppåtsida..men alla hypar hans mål in ramlande på en skridsko utan kontroll.. oftare har han redan tappat / brutits alt felpassat..Hammarlund visste vi skulle ramla tillbaks några snäpp så är det för junisar efter första året..lite för mycket skalle och ej ödmjuk inför sin uttalade ledande roll.. trodde inte jag skulle säga detta men det står glasklart när jag ser våre tidigare backar prestera ute i ligorna..KG det är dax att PACKA vi har dig mycket att tacka för men ditt bäst före datum kom ikapp dig..noterar dina 60 värvningar och det är i % katastrof..även vilka du varit med och valt att behålla senaste åren..
Skriv svar