Linköpings HC - Djurgårdens IF, 13/10 2005

Här diskuterar vi Djurgården Hockeys matcher.
Zink
Inlägg: 14
Blev medlem: 2005-06-09
Medlem: Ja, vanlig medlem
Kontakt:

Inlägg av Zink »

Hovet:

Precis! Det ser bättre ut. Det är fortfarande långt ifrån bra, men det kändes som vi stundtals hade BRA eget spel i offensiv zon.

Hoppas på ett par vinster nu!

DIF mot rubbet!
"We don't stop playing because we grow old, we grow old beacuse we stop playing"
Användarvisningsbild
Suz
Inlägg: 208
Blev medlem: 2005-09-29
Ort: En leksings mage.
Kontakt:

Inlägg av Suz »

Ölvestad var helt klart bäst i DIF idag. Raset kom idag igen men idag rasade vi bara till en klippavsats så nästa match så kanske vi kan få oavgjort. Vet inte om jag ska skratt eller gråta längre. Jag hoppas att vi får se en vinst i Globen mot Modo för hoppet är det sista som överger människan. Men det käns så #&%(# tungt.
ÄLSKA DIF MEST NÄR DE
FÖRTJÄNAR DET MINST!
Järnkamin nr9
Inlägg: 27
Blev medlem: 2005-06-19

Inlägg av Järnkamin nr9 »

Tycker vi gjorde en helt okej match idag,tycker vi hade några riktigt heta chanser innan deras 3-1 mål.Blandannat Brembergs ribbskott.Härligt att se att vi inte vek ner oss efter 4-1 målet,utan fortsatte försöka och kämpa!Och dem lite "äldre börjar ta ansvar igen,då tänker jag främst på Eklund,Rudslätt,Mika,Krisstofersson.En däremot verkar vara slut är tyvärr Falken.Én som floppat rejält är Rydman,det ända han bidrar med är en hög lön.Bryt hans kontraktet och låt Mattson eller någon junis ta hans plats.Eller i bästa fall får vi lite pengar över om vi blir av med han och kan köpa in en ny back.Nu Krozzar vi Modo på söndag!
Mats W
Inlägg: 31
Blev medlem: 2005-10-03
Ort: Saltsjöbaden, Stockholm

Inlägg av Mats W »

Tack Lassila (igen). Skaplig match anfallsmässigt, men fortfarande för rörigt och ostrukturerat i försvaret - där behövs det förstärkning eller rejäl skärpning. Man ser att det finns potential och ibland lirar laget riktigt fin ishockey - men tyvärr räcker det inte, det behövs en jämnare nivå.
Användarvisningsbild
Kvalserien
Inlägg: 3
Blev medlem: 2005-10-13

Inlägg av Kvalserien »

Fan vad ja är besviken, när ska vi börja vinna matcher?
Användarvisningsbild
Maxz
Inlägg: 110
Blev medlem: 2005-08-14
Ort: Värmdö
Kontakt:

Inlägg av Maxz »

Kvalserien skrev:Fan vad ja är besviken, när ska vi börja vinna matcher?
På söndag.
Chris64
Inlägg: 2
Blev medlem: 2005-06-09

Inlägg av Chris64 »

LHC är minst två nummer större än DIF idag så är det bara visst var vi med o hade ett par bra chanser till kvittering med om ni även räknar LHC:s chanser under matchen så hade dem ett enormt övertag.

Sen tycker ja vi är lite petiga att få till dem där kanon passarna (dem som sällan går fram) istället släng in pucken mot mål lite oftare, det tror ja även stärker självfortroendet lite inte så kul när vi som mest lyckas skjuta 5 skott i en period typ även om 4 av dem skotten kommit från skapliga ställen.

Sen undrar ja om vi inte ska skippa Lassila i nån match mot "dem fyra stora" så han slipper släppa in en massa mål dessutom får han ju lite avlastning då vilket kommer behövas för just nu är han halva laget och DIF är inte nära i samma kvalitet som stor lagen, Lassila kommer bahöva vila speciellt med tanke på hur mycket han jobbar på en match :).
Användarvisningsbild
Frasse
Inlägg: 1856
Blev medlem: 2005-06-09
Medlem: Ja, ständig medlem
Säsongskort: Ja
Ort: Stockholm

Linköping - Djurgården 4-1

Inlägg av Frasse »

Tredje mötet med en av de "4 stora" som media har valt att kalla de lag i ES som för närvarande har en ekonomi som växer.
Med mötena mot HV71 och Färjestad i friskt minne så kan undertecknad inte direkt påstå att man hade stora förväntningar inför denna match.

Precis som i de föregående bortamatcherna så ser Djurgården helt vilsna ut när matchen drar igång och precis som herrar "jag säger vad jag vill" Holmgren och "jag är alltid positiv" Johansson så fint uttryckte det, "kan bara vara en tidsfråga innan pucken ligger i nätet bakom Lassila" så satt man och väntade på det första målet.
Lite oväntat så var det gästerna som efter "hårt" tryck och framför allt hårt arbete lyckades få in pucken bakom Fransson o hemmalagets bur.

Herrar Hegerfors och Parmström i studion såg nästan besvikna ut att det inte stod 5,6-0 i stället för 0-1 i första pausen.
Har alltid gillat dessa två herrar men frågan är om inte tiden hunnit ifatt dem och det har blivit dags för en ny generation att ta över.

Precis som väntat så vände Linköping matchen och på slutet var det aldrig något snack om vart de tre poängen skulle hamna.
Dock hade gästerna med lite tur och på intet sätt välförtjänt kunnat få med sig åtminstone en poäng hem.

Finns det då något positivt att ta med sig ifrån denna match?
Självklart fanns med ett par ljuspunkter i mörkret och det vara Ölvestads uppoffrande spel (har mått bra av att få C'et på bröstet) samt Lassilas lugna spel i kassen.
Mesta Mästarna är här, Djurgårdens IF
1926, 1950, 1954, 1955, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1983, 1989, 1990, 1991, 2000, 2001
Skriv svar