Fysträning

Här diskuteras vi andra DIF-föreningar, övrig hockey och annan sport.
Användarvisningsbild
crike
Inlägg: 2296
Blev medlem: 2009-11-21
Medlem: Ja, vanlig medlem

Re: Fysträning

Inlägg av crike »

För er som inte vet det så har man varje år en stor tävling som heter GrossFit Games, http://games.crossfit.com/
Till denna görs det uttagningar i hela världen, först är det 6st wod:ar som släpps med en veckas mellanrum. Då har man en vecka på sig att rapportera ett så bra resultat som möjligt innan registreringen stängs och nästa öppnar. Risken för fusk skulle jag anse är minimal för går du vidare sen kommer du få stå upp för dina resultat.

Iaf, efter dessa 6 wod:ar ordnas det regionala uttagningar för de 60 som rapporterat bäst resultat under de 6 veckorna i varje region. Europa är en region (i bl.a. USA finns det flera regioner då dom har en jäkla massa utövare). Europas "regionals" kommer i år vara utanför Köpenhamn den 25-27/5. De 3 bäst placerade i regionals kommer sedan att delta i main event som jag skulle vilja likna vid VM i crossfit.

Om man vill se vilka övningar som kommer att köras i regionals: http://games.crossfit.com/workouts/regi ... ual#tabs-1

Om killarna i DIF inte tycker detta är "macho nog" då får dom gärna säga det personligen till Rich Froning (http://www.youtube.com/watch?v=JB2ZQ4-36Iw) som var den som hade högst score efter de första uttagningarna (också förra årets games-winner), han kan nog övertala dom om det motsatta.
Skriv svar