Sida 10 av 10

Re: What's on yer barbie?! (Vad har DU på grillen?)

Postat: 2016-08-16 16:21:20
av sPTNC
DRC skrev:
sensei skrev:Nyfiken, varför rundsteka på spisen innan grill?
Du stänger porerna = håller kvar köttsaft. Klassiskt knep vid ugnsstekning då du får stekyta också, har aldrig sett det vid grillning dock.
Då ska ni pröva "omvänd stekning" eller Reverse Sear som det också kallas.
Ugnen först och sedan på stekpannan! :D

Re: What's on yer barbie?! (Vad har DU på grillen?)

Postat: 2021-01-22 21:07:30
av Daniel942
Att det är kallt som fan och vinter stoppar inte oss, här grillar vi året runt.

Ikväll - grillad ryggbiff med sötpotatis och kålsallad. 3 av 5 toasters :)

What's on yer barbie?! (Vad har DU på grillen?)

Postat: 2021-01-23 10:46:47
av Praetori
Oxfilé souse-vide. Perfekt genomrosa, bara att slänga på grillen (skönt att stå ute och grilla när det är kallt). Bara några minuter på högsta värme för att få till ytan. Halloumi, lök och tomater på grillen medan köttet vilar. Fritösen fick jobba med pompa sista 10. Ett par hyggliga såser och sallad som komplement. Finfint fredagskäk.

Fattar inte att folk inte grillar året om!

Re: What's on yer barbie?! (Vad har DU på grillen?)

Postat: 2021-01-23 10:48:51
av Praetori
Daniel942 skrev: 2021-01-22 21:07:30 Att det är kallt som fan och vinter stoppar inte oss, här grillar vi året runt.

Ikväll - grillad ryggbiff med sötpotatis och kålsallad. 3 av 5 toasters :)
Kan rekommendera ryggbiff souse-vide. Alla köttsafter kvar, mör som en filé och grymma smaker.
Fan nu blev man sugen. Kanske kör det ikväll.. :lol: