Sluta gnälla

Här diskuteras allt om Djurgården Hockey.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Hank
Inlägg: 97
Blev medlem: 2005-08-17

Sluta gnälla

Inlägg av Hank »

Visst hade säsongen kunnat börja bättre och med mer pengar i klubbkassan hade truppen kunnat se starkare ut. Men nu är det som det är, det är bara att gilla läget. Ingenting blir bättre av att forumet svämmar över med trådar om hur illa ställt det är.

Ni som vill uttrycka era negativa åsikter ska naturligtvis få göra det, men gör då det i redan befintliga trådar. Sommaren är knappt slut och mig veterligen är det inte förrän i april som det avgörs var guldet hamnar och vilka som spelar allsvenskt nästa år. Med andra ord är det mycket tid att spela på.

Kolla de andra lagens spelartrupper och ni kommer att märka att DIF är långt ifrån ensamma om att ha ett svagare lag på pappret i år jämfört med de senaste säsongerna. Att det sedan skrivs extra mycket om DIF:s tunna trupp på diverse forum och bloggar beror nog snarast på att alla tycker något om DIF. Hur starka trupper har t ex Brynäs (allt snack handlar om Boork), Mora (hur ska det gå utan Horcoff och Hossa) och Leksand (köplag med spelare utan känslor för klubben). Är övertygad om att DIF är på rätt sida om strecken den dag då elitserien summeras.

"Vi håller ihop, i vått och i torrt, för skölden med färgerna gult, rött och blått".
Användarvisningsbild
Drutten
Inlägg: 284
Blev medlem: 2005-06-09

Inlägg av Drutten »

Håller med.
Ingen seger utan offer
Skriv svar