Albelin på G igen????

Här diskuteras allt om Djurgården Hockey.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Drutten
Inlägg: 284
Blev medlem: 2005-06-09

Albelin på G igen????

Inlägg av Drutten »

Läste i AB att "Abbe" (41 bast) tydligen är rejält på G och hoppas på en plats i Devils, som spelare! Enligt obekräftade källor e han tydligen bättre tränad än nånsin.(!?) Om han inte får en plats, kanske kan han vara nåt för oss? Vore klockrent. Drömma kan man ju alltid...
Ingen seger utan offer
Användarvisningsbild
Ritterwand
Inlägg: 664
Blev medlem: 2005-06-09

Inlägg av Ritterwand »

Albelin har väl sagt flera gånger att han inte är intresserad av att spela i elitserien. Vilket är lite synd. Skulle gärna se att han avslutade sin karriär i "rätt" tröja, och med tanke på hur backsidan ser ut så kan jag inte tänka mig att laget skulle bli så mycket sämre.
Användarvisningsbild
Drutten
Inlägg: 284
Blev medlem: 2005-06-09

Inlägg av Drutten »

Han skulle nog vara precis det vi behövde, en rutinerad, säker stabil back som inte gör några misstag. Skulle bli som en förebild för de yngre lirarna. Men som sagt, han verkar ju inte vara intresserad av ES. Chansen att vi får se honom i DIF-tröjan är extremt liten. Han lovade dock 1986 att han skulle återvända till DIF....Sånt glömmer man inte!
Ingen seger utan offer
DJ The real one..
Inlägg: 55
Blev medlem: 2005-08-29

Inlägg av DJ The real one.. »

Drutten skrev:Han skulle nog vara precis det vi behövde, en rutinerad, säker stabil back som inte gör några misstag. Skulle bli som en förebild för de yngre lirarna. Men som sagt, han verkar ju inte vara intresserad av ES. Chansen att vi får se honom i DIF-tröjan är extremt liten. Han lovade dock 1986 att han skulle återvända till DIF....Sånt glömmer man inte!
Det gör man fan inte.. Är dåligt sur på att han inte kommer tillbaka..
Skriv svar