Johannes Salomonsson

Här diskuteras allt om Djurgården Hockey.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Fricke
Inlägg: 1131
Blev medlem: 2005-06-09

Johannes Salomonsson

Inlägg av Fricke »

Kom precis att tänka på hur Johannes Salomonssons situation under sommaren plötsligt förändrats drastiskt:

Innan sommaren, Penguins är ett gäng på dekis - Fleury suger och längtar hem medan Lemieux har diskbråck och hela laget är en slagpåse i öst. Innan lock outen värvar man Recchi och ingenting ser bra ut.

Plötsligt vinner sopgänget draftlotteriet och kammar hem den tredje största tallangen någonsin samtidigt som man signar Malkin och Lemiuex börjar känna sig bättre. Plötsligt vill alla till Pittsburgh Gonchar signar, Palffy signar samtidigt som hela systemet är fullt av tidiga draftval efter åratal av missadeslutspel och botten placeringar.

Salomonsson kanske borde stanna hemma något år till, eller har han redan ritat på för något farmarlag?
Användarvisningsbild
Don_T
Inlägg: 809
Blev medlem: 2005-07-01
Medlem: Ja, vanlig medlem
Säsongskort: Ja
Ort: Vasastan

Inlägg av Don_T »

Johannes Salmonson har bestämt sig för att spela juniorhockey i Amerika, även i dessa serier har det draftar. Tro nu inte att draften är ödets lott, redan innan gör klubbarna upp mellan varandra och draften ska enbart vara en formalitet. Johannes hade "gjort klart" med ett topplag från en relativt sett stor stad, men till sitt förtret hamnade han i den lilla hålan Spokane. Där vägrar han att spela. Just nu är Salmonson helt utan klubb och förhandlingar sker mellan den tänkta klubben och "byhålalaget" Spokane.

Cirkus Salmonson fortsätter därmed!
DIF! ALLTID - OAVSETT!
Skriv svar