Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Här diskuteras allt om Djurgården Hockey.
Låst
Användarvisningsbild
Glory1
Inlägg: 2252
Blev medlem: 2011-03-10

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Glory1 »

Ingen koll alls på Forsberg men tror bara det att få in nytt blod och energi istället är viktigt i vårt läge. Någon som inte är lika mentalt nere i skiten som övriga är. Så på sikt kanske det visar sig att Linus får en fin utveckling, men här och nu tror jag den här typen av byten kan vara bra för oss

Vore guld om man kunde få till något liknande med Videll mot en eller två spelare som kanske inte fått till det som förväntat i sitt lag
Användarvisningsbild
Jim Morrison
Inlägg: 9711
Blev medlem: 2009-12-01

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Jim Morrison »

Glory1 skrev: 2021-12-17 09:36:50 Ingen koll alls på Forsberg men tror bara det att få in nytt blod och energi istället är viktigt i vårt läge. Någon som inte är lika mentalt nere i skiten som övriga är. Så på sikt kanske det visar sig att Linus får en fin utveckling, men här och nu tror jag den här typen av byten kan vara bra för oss
Jag tycker det är dumt att göra en utvärdering och skeppa spelare innan dom fått chansen under en ny tränare. Samtliga spelare underpresterar så det måste ju bero på något annat.
Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan. Det besöket glöms och livet fortsätter. Men kostymen sys i det tysta.
jensa öhling #11
Inlägg: 86
Blev medlem: 2021-12-06

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av jensa öhling #11 »

Gällande Holtz. Kändes väl precis lika orimligt med Lill-Fimpen och han kom.
Användarvisningsbild
Jim Morrison
Inlägg: 9711
Blev medlem: 2009-12-01

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Jim Morrison »

jensa öhling #11 skrev: 2021-12-17 09:50:33 Gällande Holtz. Kändes väl precis lika orimligt med Lill-Fimpen och han kom.
Nja, förra säsongen var ju Holtz ”fimpen-säsong” när han blev utlånad från Devils. Nu är ju tanken att han ska acklimatisera sig till Nordamerika.
Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan. Det besöket glöms och livet fortsätter. Men kostymen sys i det tysta.
Vinge
Inlägg: 178
Blev medlem: 2021-06-22

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Vinge »

Jätte smart att byta bort Andersson mot Forsberg 🤯
KG levererar mer usel kvalitet , mer av samma som ALDRIG kommer göra det extra och kunna vinna matcher åt oss.
Andersson som är den enda i laget som har ett skott värd namnet.
Och vi fortsätter med Aaro och Falk. Oavsett om det ska in en ny HC, ska det beprövade usla finnas kvar! Att inte ens fatta att att man byter ut allt när man sanerar, är bara ytterligare ett bevis på att Challe och Falk och heliga kor . De kan inte röras. Oavsett hur extremt lite någon shl klubb har haft intresse för Lill Challe., Och avsett hur dåligt det går för Falk och Aaro. Oavsett hur uppenbart det är att spelarna inte presterar UNDER DOM !!
match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match......
TP o KG har verkligen fattat problemen 😴😂😱😂🤡
Ska den här parodin fortsätta med att göra lagets offensiv sämre (!) så tror jag f.n att någon demon har tagit över sinnet på dom.
Hur kan man inte se att man behöver få in SPETS OCH FRAMFÖRALLT HELT NYA TRÄNARE , PLURAL !!!!
Blinda hönor är dom, inkompetenta blinda hönshjärnor.

Skönt att Globen matchen var flyttad. DIF förtjänar inte att ha mycket folk på matcherna pga att dom fortsätter med det uppenbart usla. Tränare, direkt usla värvningar mm.
De fortsätter med att inte ta sitt ansvar, det ansvar i stort sett alla andra shl klubbar skulle gjort för länge sedan!

DIF har dessutom misshandlat en hel del säsongare genom att inte betala tillbaka pengarna för de som köpt säsongs kort, men som ej vaccinerat sig. Trots att det är frivilligt.
Här ska oxå sägas att även fast de ville gå med på vaccin, för att gå på hockey, skulle de inte vara full vaccinerade förs i slutet på februari, i bästa fall! Iom alla väntetider till sprutor, väntan innan man får boka igen, långa köer för pass mm.
Alltså, även fast de ville vaccinera sig, sa visst okej , så kan de ändå inte gå på hockey mer denna säsong. From 1 dec.

Behandlar man supportrar på det sättet ska man fan skämmas. Oavsett vad man tycker så är det frivilligt, vägrar ge mig in i den diskussionen för övrigt.
Och det är klart att det är som gjort för att DIF skylla på staten, och staten kan skylla på föreningarna...( Kommunen)
Var känner man igen det ifrån... 🤔

Det ofattbara tryck som en gång var på hovet, kommer givetvis komma tillbaka, dock aldrig i närheten av så ofta som tidigare. Det är jag rätt säker på.
Klacken sjunger om 10 bönder klappar i otackt...
Ska Sveriges just nu Sämsta ståplats säga ! Man har kunnat höra en nål falla så många ggr under VARJE match på hovet.
Man kan börja hyckla och säga att det inte stämmer , men det blir sällan sant för det.

Dick. En otränad gnällspik som tar onödiga utvisningar? Som bara skulle orka/vilja spela åt ena hållet i 10 min per match ? Vi har redan Sörensen som inte alltid (!!! Så alla förstår det) men ibland tar samma utvisningar, efterslängar och käftar sig ut. Så nej
Får.vara slut på galenskapen att det är gamla spelare, bokstavligt talat, , eller deras avkommor, ska "rädda " DIF.
Vinge
Inlägg: 178
Blev medlem: 2021-06-22

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Vinge »

Knickedick skrev: 2021-12-16 20:40:17
Vinge skrev: 2021-12-16 14:06:31
Knickedick skrev: 2021-12-15 16:14:16 Berglund kommer att bidra med mycket. Nej han kanske inte är den som gör piruettfinter eller sköna flippmackor och toedrags. Men han kommer att bidra med att göra det svårare för motståndaren att ostört få sköta sina uppspel. Han kommer bidra till att en hel del målchanser aldrig blir till genom hårt jobb, han kommer ta en smäll för laget och ge en smäll som tar energi av motståndaren. Det verkar som att folk här inne inte förstår att hockey är kamp. Mycket mer än bara assist och mål och klapp klapp-spel. Det är forecheck, backcheck, täcka skott, stänga ned motståndarens bästa spelare genom att vara en pain in the ass.

Sen är det klart att vi behöver spets också. Men att det skulle vara ett nedköp från Holland.
Njaeea. Visst de har inte samma roll. Men jag spyr på en kille som sätter på sig skölden och hoppar ut på isen och drar benen efter sig. Det kommer aldrig hända med Berglund. Han kommer ge hundra procent varje byte, det är mer än vad man kan säga om Holland och många andra som har vår tröja på sig idag.

Sen till folk som skriker om Dicken......När gav han 100% senast. Den oproffsiga attityden och inställningen behöver vi inte. Vi har inte råd att ha en spelare som bara spelar PP men som inte åker skridskor. Dick har mentalt lagt skridskorna på hyllan sen många år tillbaka och vi måste bryta det dåliga mönstret att ständigt gå tillbaka till en dålig relation bara för the Dicks skull. Bryt och gå vidare där känner jag.

Välkommen Emil! Stort lycka till!
Jag tänker väl lite lika där. Uppenbara fuskare , icke lag spelare, själviska och egoistiska individer som aldrig tar ett steg för någon annan hör inte hemma i lag sport, åtminstone inte i DIF Hockey/Fotboll,.

Spelar ingen roll om de heter Holland , Dick eller.den största egoisten av dom alla, den mest självcentrerande jäveln i värds historien, mannen med jordaxeln uppstoppad i Arslet, Rå egoisten Zlatan.

Med.det sagt, så ska vi inte ha ett lag av Bjerselius i laget, även om det är frestande ibland då vi bara har tre spelare offensivt som kan prestera i topp kedjorna.
Ville Sören Ludde. ( Cederqvist )
Resten , Cederqvist ursäktad , ÄR spelare för tredje o fjärde kedjorna. Det måste väl alla fatta efter snart 30 (!!) omgångar..
Hur kan man då ta in och lägga pengar på en spelare som snart 28 år, NOLL shl spel, en brunkare som i bästa fall kan förstöra spelet. Dock har han aldrig gjort det och mött Sveriges bästa spelare.

Men...... Bjerselius kämpar lika mycket som EB och har samma kärlek till klubben. Täcker skott, tacklar mm
Bara det att han är 8-9 år yngre (?) och trots det ! Har samma "offensiv" som E Berglund. Dock har OB tio år på sig att utveckla det spelet.
Oscar har oxå betydligt mer shl rutin
Bara det borde säga det mesta.

Ta vilken lagkapten i HA som helst ! Sätt dom i deras favoritlag I SHL. Klart att den personen skulle kämpa.och tackla .
Det kan bara inte få vara avgörande i detta läge som DIF är i
.vi behöver ju spelare som kan göra poäng, hjälpa oss vinna matcher, som har spetsen.
Vi ska värva spets , enbart! Annars kan det vara. Vi behöver fylla två kedjor med spelare som (ofta) KAN avgöra jämna matcher.
Tycker våra C vi har krigar på bra, även fw. Det är inte så mycket kampen vi förlorar på. Bortsett vissa backar framför eget mål, det vi brister på är kvalitet, vi har för få bra spelare som hjälper laget att vinna matcher.

Låt Carey Basse och Rhett spela i en tredje, där deras prio alltid är , gå aldrig bort er, släpp inte in mål. Sen kan Rhett ha en roll i PP.
Samma med fjärde. Bjerselius, Engsund Andersson,, Bergfors, Öhgren. Bland dessa har vi vår fjärde och två extra.
Helt onödigt att bredda den absoluta botten.

Vem ska Berglund peta?
Inte ska han gå före Bjerselius iaf.
Berglund är även en sämre spelare än Engsund, vilket kommer bevisas under den säsong som är.kvar.
Strandberg tror jag inte att han kommer att peta som 3e C.
Tycker hela den här affären stinker ruttet lång väg. Stinker svåger politik värvning.
Men visst, det följer åtminstone mönstret att lyckas förstöra allt bra med en sak på kort tid. Och fortsätta med det dåliga och samma idéer. Så kanske bör man inte vara förvånad..

En ny tränare måste in, och Aaro måste bara få gå! Tror inte våra rutinerade backar respekterar eller har förtroende för honom, I en sund förening så hade han fått kicken för länge sen.
Vi ska oxå komma ihåg att vi faktiskt har haft exakt samma tränare sen dag 1. Ingenting nytt.
Att Berry drog betyder inte att Falk och Aaro är jätteduktiga tränare. De har EXKAT samma usla resultat, men ledningen låter dom hållas. HUR kan det vara möjligt?
Asså det är så genomruttet i DIF just nu.
Tycker du att det var rätt att peta Hank också?
Nej. Det tycker jag inte. Det är tydligt nu.
Varför undrar du ?.
Han har inte så mycket med en medioker allsvensk spelare utan shl rutin att göra ? Som abslout ingen shl klubb ens varit nära av att tycka är spännade för dom.
Det var helt fel, det är tydligt idag att Jocke hade fel, som han hade med 90% av sina val och beslut.
Användarvisningsbild
Rudi
Inlägg: 680
Blev medlem: 2012-07-15
Medlem: Ja, vanlig medlem

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Rudi »

Nu har även Kurt Georg börjat samla sina belackare, det tog någon vecka ändå. Starkt.
DIFLuWi
Inlägg: 2599
Blev medlem: 2018-09-24
Medlem: Ja, vanlig medlem

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av DIFLuWi »

Vinge skrev: 2021-12-17 10:32:39 Jätte smart att byta bort Andersson mot Forsberg 🤯
KG levererar mer usel kvalitet , mer av samma som ALDRIG kommer göra det extra och kunna vinna matcher åt oss.
Andersson som är den enda i laget som har ett skott värd namnet.
Och vi fortsätter med Aaro och Falk. Oavsett om det ska in en ny HC, ska det beprövade usla finnas kvar! Att inte ens fatta att att man byter ut allt när man sanerar, är bara ytterligare ett bevis på att Challe och Falk och heliga kor . De kan inte röras. Oavsett hur extremt lite någon shl klubb har haft intresse för Lill Challe., Och avsett hur dåligt det går för Falk och Aaro. Oavsett hur uppenbart det är att spelarna inte presterar UNDER DOM !!
match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match......
TP o KG har verkligen fattat problemen 😴😂😱😂🤡
Ska den här parodin fortsätta med att göra lagets offensiv sämre (!) så tror jag f.n att någon demon har tagit över sinnet på dom.
Hur kan man inte se att man behöver få in SPETS OCH FRAMFÖRALLT HELT NYA TRÄNARE , PLURAL !!!!
Blinda hönor är dom, inkompetenta blinda hönshjärnor.

Skönt att Globen matchen var flyttad. DIF förtjänar inte att ha mycket folk på matcherna pga att dom fortsätter med det uppenbart usla. Tränare, direkt usla värvningar mm.
De fortsätter med att inte ta sitt ansvar, det ansvar i stort sett alla andra shl klubbar skulle gjort för länge sedan!

DIF har dessutom misshandlat en hel del säsongare genom att inte betala tillbaka pengarna för de som köpt säsongs kort, men som ej vaccinerat sig. Trots att det är frivilligt.
Här ska oxå sägas att även fast de ville gå med på vaccin, för att gå på hockey, skulle de inte vara full vaccinerade förs i slutet på februari, i bästa fall! Iom alla väntetider till sprutor, väntan innan man får boka igen, långa köer för pass mm.
Alltså, även fast de ville vaccinera sig, sa visst okej , så kan de ändå inte gå på hockey mer denna säsong. From 1 dec.

Behandlar man supportrar på det sättet ska man fan skämmas. Oavsett vad man tycker så är det frivilligt, vägrar ge mig in i den diskussionen för övrigt.
Och det är klart att det är som gjort för att DIF skylla på staten, och staten kan skylla på föreningarna...( Kommunen)
Var känner man igen det ifrån... 🤔

Det ofattbara tryck som en gång var på hovet, kommer givetvis komma tillbaka, dock aldrig i närheten av så ofta som tidigare. Det är jag rätt säker på.
Klacken sjunger om 10 bönder klappar i otackt...
Ska Sveriges just nu Sämsta ståplats säga ! Man har kunnat höra en nål falla så många ggr under VARJE match på hovet.
Man kan börja hyckla och säga att det inte stämmer , men det blir sällan sant för det.

Dick. En otränad gnällspik som tar onödiga utvisningar? Som bara skulle orka/vilja spela åt ena hållet i 10 min per match ? Vi har redan Sörensen som inte alltid (!!! Så alla förstår det) men ibland tar samma utvisningar, efterslängar och käftar sig ut. Så nej
Får.vara slut på galenskapen att det är gamla spelare, bokstavligt talat, , eller deras avkommor, ska "rädda " DIF.
Men tagga ner lite..!

Vem tycker du de ska värva då?
Vilka spetsspelare är det som finns lediga och står i kö för att spela i DIF?

Du kan ju inte på riktigt tro att KG inte vill ha en spets och en huvudtränare. Han har ju sagt det rakt ut i stort sett varje intervju.
Och sen sanera, tycker du att man ska entlediga hela laget och värva in nya spelare?

Måste vara lätt att leva i din värld.

Absolut att detta är ett diskussionsforum, men försök att hålla dig något över sandlådenivån... Herre..!
Användarvisningsbild
Jim Morrison
Inlägg: 9711
Blev medlem: 2009-12-01

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Jim Morrison »

Rudi skrev: 2021-12-17 10:52:12 Nu har även Kurt Georg börjat samla sina belackare, det tog någon vecka ändå. Starkt.
Skulle vara kul att se reaktionen på trejden om det var Jocke som gjorde den.
Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan. Det besöket glöms och livet fortsätter. Men kostymen sys i det tysta.
Vinge
Inlägg: 178
Blev medlem: 2021-06-22

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Vinge »

Oj Forsberg. Han är väl bra !!!???
Från sthlm och spelat i DIF , Waaow !!!!!!!?!
Videll har oxå DIF som moderklubb, han skulle tom gå först i ledet.

Perfekt värvning för sjuka sjuka DIF.

Man värvar uteslutande hjärta. Men inom elit idrott räcker inte kämpa glöd, oavsett om det smäller i sarg hörnen.
Men då säger nån, hellre det än folk som glider runt.. ellerhur...
Det är bara det att DIF spelar i Shl och man kan förvänta sig att ledning begriper att idag krävs och SKICKLIGHET för att vinna matcher. Ni vet det vi saknat. Brunka kan alla. Alla har inte talang...
Mer av samma usla , bra där !!
Användarvisningsbild
Jim Morrison
Inlägg: 9711
Blev medlem: 2009-12-01

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Jim Morrison »

Dick vill ha en månadslön på 20.000 och en mille bonus om vi håller oss kvar.
Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan. Det besöket glöms och livet fortsätter. Men kostymen sys i det tysta.
Vinge
Inlägg: 178
Blev medlem: 2021-06-22

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Vinge »

DIFLuWi skrev: 2021-12-17 10:55:45
Vinge skrev: 2021-12-17 10:32:39 Jätte smart att byta bort Andersson mot Forsberg 🤯
KG levererar mer usel kvalitet , mer av samma som ALDRIG kommer göra det extra och kunna vinna matcher åt oss.
Andersson som är den enda i laget som har ett skott värd namnet.
Och vi fortsätter med Aaro och Falk. Oavsett om det ska in en ny HC, ska det beprövade usla finnas kvar! Att inte ens fatta att att man byter ut allt när man sanerar, är bara ytterligare ett bevis på att Challe och Falk och heliga kor . De kan inte röras. Oavsett hur extremt lite någon shl klubb har haft intresse för Lill Challe., Och avsett hur dåligt det går för Falk och Aaro. Oavsett hur uppenbart det är att spelarna inte presterar UNDER DOM !!
match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match......
TP o KG har verkligen fattat problemen 😴😂😱😂🤡
Ska den här parodin fortsätta med att göra lagets offensiv sämre (!) så tror jag f.n att någon demon har tagit över sinnet på dom.
Hur kan man inte se att man behöver få in SPETS OCH FRAMFÖRALLT HELT NYA TRÄNARE , PLURAL !!!!
Blinda hönor är dom, inkompetenta blinda hönshjärnor.

Skönt att Globen matchen var flyttad. DIF förtjänar inte att ha mycket folk på matcherna pga att dom fortsätter med det uppenbart usla. Tränare, direkt usla värvningar mm.
De fortsätter med att inte ta sitt ansvar, det ansvar i stort sett alla andra shl klubbar skulle gjort för länge sedan!

DIF har dessutom misshandlat en hel del säsongare genom att inte betala tillbaka pengarna för de som köpt säsongs kort, men som ej vaccinerat sig. Trots att det är frivilligt.
Här ska oxå sägas att även fast de ville gå med på vaccin, för att gå på hockey, skulle de inte vara full vaccinerade förs i slutet på februari, i bästa fall! Iom alla väntetider till sprutor, väntan innan man får boka igen, långa köer för pass mm.
Alltså, även fast de ville vaccinera sig, sa visst okej , så kan de ändå inte gå på hockey mer denna säsong. From 1 dec.

Behandlar man supportrar på det sättet ska man fan skämmas. Oavsett vad man tycker så är det frivilligt, vägrar ge mig in i den diskussionen för övrigt.
Och det är klart att det är som gjort för att DIF skylla på staten, och staten kan skylla på föreningarna...( Kommunen)
Var känner man igen det ifrån... 🤔

Det ofattbara tryck som en gång var på hovet, kommer givetvis komma tillbaka, dock aldrig i närheten av så ofta som tidigare. Det är jag rätt säker på.
Klacken sjunger om 10 bönder klappar i otackt...
Ska Sveriges just nu Sämsta ståplats säga ! Man har kunnat höra en nål falla så många ggr under VARJE match på hovet.
Man kan börja hyckla och säga att det inte stämmer , men det blir sällan sant för det.

Dick. En otränad gnällspik som tar onödiga utvisningar? Som bara skulle orka/vilja spela åt ena hållet i 10 min per match ? Vi har redan Sörensen som inte alltid (!!! Så alla förstår det) men ibland tar samma utvisningar, efterslängar och käftar sig ut. Så nej
Får.vara slut på galenskapen att det är gamla spelare, bokstavligt talat, , eller deras avkommor, ska "rädda " DIF.
Men tagga ner lite..!

Vem tycker du de ska värva då?
Vilka spetsspelare är det som finns lediga och står i kö för att spela i DIF?

Du kan ju inte på riktigt tro att KG inte vill ha en spets och en huvudtränare. Han har ju sagt det rakt ut i stort sett varje intervju.
Och sen sanera, tycker du att man ska entlediga hela laget och värva in nya spelare?

Måste vara lätt att leva i din värld.

Absolut att detta är ett diskussionsforum, men försök att hålla dig något över sandlådenivån... Herre..!
Jag skulle kunna fråga dig istället hur extremt låga krav DU har på DIF HOCKEY???
Hur kan vi stå med ett lag där ingen presterar under tränarna , och de får fortsätta ?
Hur kan vi stå med ett lag med så få spelare med låg SKICKLIGHET ?
Du försvarar det här för att du inte gillar tonen. Men vet du ved. DIF kan och ska man kräva betydligt mer av än såhär.
Att du inte vill, av nån anledning, förstå att det här som DIF håller på med är skandal och direkt skämmigt, får stå för dig.
Vi ska bara jamsa med och prata om hjärta, för det är jättebra.!?

Vi ska värva spets. Vill se spets. Spara varje krona för att gå på det som kommer finna tillgängligt om några veckor !! Det kommer att finns tillgängliga spelare, DÅ gäller det att hugga och ge dom bra betalt. Vi har inte råd att inte ta i från tårna.
Senast redigerad av Vinge den 2021-12-17 11:11:16, redigerad totalt 1 gånger.
Användarvisningsbild
jsson
Inlägg: 1750
Blev medlem: 2015-03-03
Medlem: Ja, vanlig medlem

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av jsson »

Vinge skrev: 2021-12-17 11:02:06 Oj Forsberg. Han är väl bra !!!???
Från sthlm och spelat i DIF , Waaow !!!!!!!?!
Videll har oxå DIF som moderklubb, han skulle tom gå först i ledet.

Perfekt värvning för sjuka sjuka DIF.

Man värvar uteslutande hjärta. Men inom elit idrott räcker inte kämpa glöd, oavsett om det smäller i sarg hörnen.
Men då säger nån, hellre det än folk som glider runt.. ellerhur...
Det är bara det att DIF spelar i Shl och man kan förvänta sig att ledning begriper att idag krävs och SKICKLIGHET för att vinna matcher. Ni vet det vi saknat. Brunka kan alla. Alla har inte talang...
Mer av samma usla , bra där !!
Att en dålig säsong från ett hockeylag skulle utlösa en sån här psykos hos en människa trodde jag aldrig.
Tanken i sig är inte att komma med kränkningar. Men jag vet fan inte senast du sa något av värde snarare än raljerande och emojis till förbannelse.

Andas. Ingen tror att det här är en klassvärvning.
Linus åt ett håll, Forsberg åt ett annat. Det finns pengar kvar.
Vi bröt med Holland. Det finns pengar kvar.
Wikegårds järnkaminer
Robert Kimbys järnkaminer
Användarvisningsbild
supreme
Inlägg: 512
Blev medlem: 2011-01-08
Medlem: Ja, vanlig medlem
Ort: Örebro

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av supreme »

Vinge skrev: 2021-12-17 11:08:31
DIFLuWi skrev: 2021-12-17 10:55:45
Vinge skrev: 2021-12-17 10:32:39 Jätte smart att byta bort Andersson mot Forsberg 🤯
KG levererar mer usel kvalitet , mer av samma som ALDRIG kommer göra det extra och kunna vinna matcher åt oss.
Andersson som är den enda i laget som har ett skott värd namnet.
Och vi fortsätter med Aaro och Falk. Oavsett om det ska in en ny HC, ska det beprövade usla finnas kvar! Att inte ens fatta att att man byter ut allt när man sanerar, är bara ytterligare ett bevis på att Challe och Falk och heliga kor . De kan inte röras. Oavsett hur extremt lite någon shl klubb har haft intresse för Lill Challe., Och avsett hur dåligt det går för Falk och Aaro. Oavsett hur uppenbart det är att spelarna inte presterar UNDER DOM !!
match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match efter match......
TP o KG har verkligen fattat problemen 😴😂😱😂🤡
Ska den här parodin fortsätta med att göra lagets offensiv sämre (!) så tror jag f.n att någon demon har tagit över sinnet på dom.
Hur kan man inte se att man behöver få in SPETS OCH FRAMFÖRALLT HELT NYA TRÄNARE , PLURAL !!!!
Blinda hönor är dom, inkompetenta blinda hönshjärnor.

Skönt att Globen matchen var flyttad. DIF förtjänar inte att ha mycket folk på matcherna pga att dom fortsätter med det uppenbart usla. Tränare, direkt usla värvningar mm.
De fortsätter med att inte ta sitt ansvar, det ansvar i stort sett alla andra shl klubbar skulle gjort för länge sedan!

DIF har dessutom misshandlat en hel del säsongare genom att inte betala tillbaka pengarna för de som köpt säsongs kort, men som ej vaccinerat sig. Trots att det är frivilligt.
Här ska oxå sägas att även fast de ville gå med på vaccin, för att gå på hockey, skulle de inte vara full vaccinerade förs i slutet på februari, i bästa fall! Iom alla väntetider till sprutor, väntan innan man får boka igen, långa köer för pass mm.
Alltså, även fast de ville vaccinera sig, sa visst okej , så kan de ändå inte gå på hockey mer denna säsong. From 1 dec.

Behandlar man supportrar på det sättet ska man fan skämmas. Oavsett vad man tycker så är det frivilligt, vägrar ge mig in i den diskussionen för övrigt.
Och det är klart att det är som gjort för att DIF skylla på staten, och staten kan skylla på föreningarna...( Kommunen)
Var känner man igen det ifrån... 🤔

Det ofattbara tryck som en gång var på hovet, kommer givetvis komma tillbaka, dock aldrig i närheten av så ofta som tidigare. Det är jag rätt säker på.
Klacken sjunger om 10 bönder klappar i otackt...
Ska Sveriges just nu Sämsta ståplats säga ! Man har kunnat höra en nål falla så många ggr under VARJE match på hovet.
Man kan börja hyckla och säga att det inte stämmer , men det blir sällan sant för det.

Dick. En otränad gnällspik som tar onödiga utvisningar? Som bara skulle orka/vilja spela åt ena hållet i 10 min per match ? Vi har redan Sörensen som inte alltid (!!! Så alla förstår det) men ibland tar samma utvisningar, efterslängar och käftar sig ut. Så nej
Får.vara slut på galenskapen att det är gamla spelare, bokstavligt talat, , eller deras avkommor, ska "rädda " DIF.
Men tagga ner lite..!

Vem tycker du de ska värva då?
Vilka spetsspelare är det som finns lediga och står i kö för att spela i DIF?

Du kan ju inte på riktigt tro att KG inte vill ha en spets och en huvudtränare. Han har ju sagt det rakt ut i stort sett varje intervju.
Och sen sanera, tycker du att man ska entlediga hela laget och värva in nya spelare?

Måste vara lätt att leva i din värld.

Absolut att detta är ett diskussionsforum, men försök att hålla dig något över sandlådenivån... Herre..!
Jag skulle kunna fråga dig istället hur extremt låga krav DU har på DIF HOCKEY???
Hur kan vi stå med ett lag där ingen presterar under tränarna , och de får fortsätta ?
Hur kan vi stå med ett lag med så få spelare med låg SKICKLIGHET ?
Du försvarar det här för att du inte gillar tonen. Men vet du ved. DIF kan och ska man kräva betydligt mer av ön såhär.
Att du inte vill, av nån anledning, förstå att det här som DIF håller på med är skandal och direkt skämmigt, går stå för dig.
Vi ska bara jamsa med och prata om hjärta, gör det är jättebra.

Vi ska värva spets. Vill se spets. Spara varje krona för att gå på det som kommer finna tillgängligt om några veckor !! Det kommer finns tillgängliga spelare, få.gäller det att hugga och ge de betalt. Vi har inte råd att inte ta i från tårna.
Så varför härja nu om värvningar som sker för de lägre kedjorna. Medel finns för att rekrytera när spets finns tillgängligt.
Manijock
Inlägg: 8129
Blev medlem: 2012-04-30
Medlem: Ja, vanlig medlem
Ort: Sörmland

Silly-Season 2021/22 uppdateras i första inlägg

Inlägg av Manijock »

Jim Morrison skrev: 2021-12-17 11:07:29 Dick vill ha en månadslön på 20.000 och en mille bonus om vi håller oss kvar.
Jisses vad billigt. Säger vi nej till detta är vi faktiskt ruskiga idioter som förtjänar degradering.... Stämmer dina uppgifter och vi tackar nej, då är jag faktiskt på riktigt helt klar med DIF Hockey.

Angående bytet... Litar på KG! Inte sett Forsberg tillräckligt för att såga. Dessutom är det ett byte för fjärdekedjan.... Kul med Djurgårdare på dessa positioner. Men Andersson gör säkert succé hos Bajen vit. Men det hade han å andra sidan ändå inte kunnat göra här.
Låst